Mac için en iyi SD kart kurtarma yazılımı nedir?

Mac’im için acilen güvenilir SD kart kurtarma yazılımına ihtiyacım var. SD kartım bozuldu ve bazı önemli dosyalarımı kaybettim. Kayıp verileri kurtarmak için önerebileceğiniz iyi bir araç var mı? Şimdiden önerileriniz için teşekkürler!

Disk Drill for Mac’i denediniz mi? Mac kullanıcıları için oradaki en iyi SD kart kurtarma yazılımı seçeneklerinden biri. SD kartım başına buyruk davrandığında birkaç kez beni kurtardı. Basit arayüzü ve oldukça sağlam kurtarma yetenekleri var. Ayrıca, çok çeşitli dosya türlerini ve formatlarını destekliyor. Gerçekten böyle bir durumda olan herkes için sağlam bir seçim. Deneyin, şiddetle tavsiye ederim!

App Store’da en çok beğenilen Mac veri kurtarma yazılımlarını keşfedin

kaybolan dosyalarınızı hızla ve verimli bir şekilde geri almanıza yardımcı olabilir.

1 Like

Ben de oradaydım ve bozuk bir SD kartta önemli dosyaları kaybetmek çok sinir bozucu. @cacadordeestrelas Disk Drill for Mac’ten bahsetti, bu gerçekten sağlam bir seçim. Ben de kullandım ve kolay arayüzü ve güçlü kurtarma özellikleriyle oldukça göz alıcı. Ancak çeşitlilik açısından ve size daha fazla seçenek sunmak adına Stellar Data Recovery for Mac’i de düşünün. Bu da iyi bir sicile sahip başka harika bir araç. Stellar, hemen hemen her dosya türünü bulup kurtarabilen derin tarama modu sunar, bu da işinize yarayabilir.

Bu arada, kurtarma başarısının bazen SD kartın ne kadar bozuk olduğuna ve veri kaybından ne kadar sonra kurtarma girişiminde bulunduğunuza bağlı olabileceğini unutmayın. Bu yüzden hızlı hareket edin! Ayrıca, verilerinizi düzenli olarak yedeklemeyi her zaman hatırlayın. Bol şans!

Disk Drill hakkında daha fazla bilgi için, bu son derece önerilen veri kurtarma yazılımıdır. Buradan inceleyin: Disk Drill Mac Veri Kurtarma