Jaki jest najlepszy program do odzyskiwania danych z karty SD na Maca?

Potrzebuję pilnie niezawodnego oprogramowania do odzyskiwania danych z karty SD na mojego Maca. Moja karta SD uległa uszkodzeniu i straciłem kilka ważnych plików. Czy polecasz dobre narzędzie do odzyskiwania utraconych danych? Z góry dziękuję za sugestie!

Czy próbowałeś Disk Drill dla Mac? To bez wątpienia jedno z najlepszych oprogramowań do odzyskiwania danych z kart SD dla użytkowników Mac. Kilka razy uratowało mnie, gdy moja karta SD postanowiła zachować się niewłaściwie. Prosty interfejs i dość solidne możliwości odzyskiwania. Ponadto obsługuje szeroką gamę typów i formatów plików. Naprawdę solidny wybór dla każdego, kto znajduje się w takiej sytuacji. Wypróbuj, gorąco polecam!

Odkryj najwyżej oceniane oprogramowanie do odzyskiwania danych na Mac w App Store

które może pomóc Ci szybko i efektywnie odzyskać utracone pliki.

Byłem tam i to jest super frustrujące tracić ważne pliki na uszkodzonej karcie SD. @cacadordeestrelas wspomniał Disk Drill na Mac, co jest rzeczywiście solidnym wyborem. Sam go używałem i jest całkiem fajny z łatwym interfejsem i silnymi funkcjami odzyskiwania. Ale dla różnorodności i aby dać ci więcej opcji, rozważ Stellar Data Recovery na Mac. To kolejne świetne narzędzie z dobrą opinią. Stellar oferuje tryb głębokiego skanowania, który może zlokalizować i odzyskać prawie każdy typ pliku, co może się przydać.

A tak poza tym, warto pamiętać, że sukces odzyskiwania czasem zależy od stopnia uszkodzenia karty SD i jak szybko po utracie danych próbujesz odzyskać. Więc działaj szybko! Zawsze pamiętaj o regularnym robieniu kopii zapasowych danych. Powodzenia!

Więcej o Disk Drill, to wysoce polecane oprogramowanie do odzyskiwania danych. Sprawdź tutaj: Disk Drill Mac Data Recovery