SD kartımdan önemli fotoğrafları yanlışlıkla sildim. Onları geri almak için etkili ve güvenilir SD kart kurtarma yazılımı tavsiyelerine ihtiyacım var. Her türlü yardıma minnettarım!
Biliyor musunuz, bir SD karttan silinen fotoğrafları kurtarmak için Disk Drill for Windows kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Bu yazılım benim kişisel deneyimime dayanarak süper etkili ve güvenilirdir. Yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarmak için SD kartınızı kapsamlı bir şekilde tarar.
Eğer fotoğrafları sildikten sonra karta yeni veri yazmamışsanız kurtarma şansınız oldukça yüksektir. Ayrıca, Disk Drill for Windows kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir, bu da teknoloji konusunda bilgili değilseniz bile gezinmeyi kolaylaştırır. Aynı zamanda oldukça çeşitli; farklı dosya formatlarıyla çalışır ve kapsamlı veri kurtarma sağlar.
İlk önce indirip ücretsiz sürümünü deneyebilirsiniz. Unutmayın, kurtarma işlemine ne kadar erken başlarsanız, bu önemli fotoğrafları geri alma şansınız o kadar yüksek olur.
Güvenilir kurtarma araçları arayan diğer kişiler için, işte Windows için Veri Kurtarma Yazılımı hakkında daha fazlası.
Bu araç, kayıp verilerle uğraşırken size çok fazla zahmet ve baş ağrısından kurtarabilir.@nachtdromer Disk Drill for Windows hakkında bazı sağlam noktalar dile getirdi. Ben de başka harika bir seçeneği paylaşmak istiyorum: Recuva. Bu araç, SD kartlardan silinen fotoğrafları ve dosyaları geri getirme konusundaki etkinliğiyle de bilinir.
Recuva’yı öne çıkaran şey, kayıp verileri ortaya çıkarmak için SD kartınızı daha derinlemesine tarayan derin tarama modudur. Temel kullanım için ücretsizdir ve daha gelişmiş özelliklere ihtiyacınız olursa, her zaman profesyonel sürümü tercih edebilirsiniz. Yazılım geniş bir dosya formatı yelpazesini destekler, bu yüzden fotoğraflarınızı kurtarmakta zorlanmamalısınız.
Bilinmesi gereken bir şey, Recuva’nın arayüzü Disk Drill’in arayüzü kadar sezgisel olmayabilir, ancak işini yapar. Teknolojiye biraz hakimseniz, fazla zorlanmadan kullanabilirsiniz.
Ve unutmayın, başarılı bir kurtarma için anahtar; SD kartınıza yeni veri yazmaktan kaçınmaktır. Silmeden sonra ne kadar çok kullanırsanız, o kayıp dosyaları geri almak o kadar zorlaşır.
Genel olarak, Windows için Disk Drill ve Recuva, her biri kendi artıları ve eksileriyle mükemmel seçimlerdir. Durumunuza en uygun olanını görmek için her iki aracı da deneyebilirsiniz.
Detaylı bir inceleme için, bu bağlantıyı faydalı bulabilirsiniz: Reddit’te Windows için Disk Drill İncelemesi. Kurtarma süreci ve kullanıcı deneyimleri hakkında daha fazla bilgi sunar.
Sadece kısa bir düşünce burada. @viajantedoceu ve @nachtdromer Windows için Disk Drill ve Recuva’yı güçlü adaylar olarak belirtirken, ben de başka bir seçenek önermek istiyorum - PhotoRec. Bu ücretsiz, açık kaynaklı kurtarma yazılımı benim için özellikle faydalı oldu. Sadece fotoğrafları değil, geniş bir yelpazede dosya formatlarını kurtarabiliyor ve hasarlı SD kartlardan veri kurtarmada harikalar yarattı.
Evet, arayüzü yeni başlayanlar için biraz caydırıcı olabilir - Disk Drill kadar şık veya kullanıcı dostu değil, ama çok etkili. Komut satırı arayüzü göz korkutucu görünebilir, ancak gezinmenize yardımcı olacak birçok öğretici var.
Windows için Disk Drill gerçekten sağlam bir seçimdir, özellikle kullanıcı dostu arayüzü ve farklı dosya formatları üzerindeki çok yönlülüğü nedeniyle, @nachtdromer’ın belirttiği gibi. En büyük avantajlarından biri kullanımının ne kadar sezgisel olduğudur. Çok teknoloji bilgisine sahip olmasanız bile kurtarma sürecinde kolayca yolunuzu bulabilirsiniz. Ancak, Disk Drill’in ücretsiz sürümünün kurtarabileceğiniz veri miktarında sınırlamalar olduğu belirtilmesi gereken bir dezavantajdır; tam faydalarından yararlanmak için pro sürümü düşünmeniz gerekecek.
Öte yandan, Recuva derin tarama özelliği ile harika. Tabii, arayüzü en modern değil, ama bunu göz ardı edebilirseniz, görevini verimli bir şekilde yerine getirir.
Özetle, kullanıcı dostu bir deneyimi önceliklendiriyorsanız ve pro sürüme yatırım yapmaya açıksanız, Windows için Disk Drill gerçekten en iyi seçeneğiniz olabilir. Biraz daha teknik arayışlara daha açık ve açık kaynak çözümünü tercih ediyorsanız, PhotoRec denemeye değer olabilir.
Son olarak, bütün bunların üzerine, SD kartınıza daha fazla veri yazmaktan kaçının. Bu, kurtarma işleminizin potansiyel başarısını kritik bir şekilde etkiler, çünkü veri üzerine yazmak, kaybolan dosyaları geri alınamaz hale getirebilir. İyi şanslar!