En etkili iPhone temizleme uygulaması nedir?

iPhone’umda depolama alanım tükeniyor ve kopya fotoğrafları temizleyebilen, gereksiz dosyaları kaldırabilen ve depolamayı etkili bir şekilde optimize edebilecek bir uygulama istiyorum. Güvenilir bir temizlik uygulaması için herhangi bir öneriniz varsa harika olurdu.

iPhone Temizleme Uygulamaları Üzerine Kapsamlı İnceleme

iPhone temizleme uygulamaları dünyasını keşfederek, değerli depolama alanını gerçekten boşaltan ve kopya fotoğrafları etkili bir şekilde kaldıran popüler seçeneklerden bazılarını test ettim. İşte bulgularımın bir özeti:

:trophy: En İyi Seçim: Clever Cleaner - En İyi iPhone Temizleme Uygulaması

Özellikler:

1. Benzer veya kopya fotoğrafları zahmetsizce silin.
  2. Depolama alanını optimize etmek için büyük videoları bulun ve silin.
  3. Canlı Fotoğrafları sıkıştırarak ek alan kazanın.
  4. Galerinizde yer kaplayan kullanılmayan ekran görüntülerini kaldırın.

Ücretli Versiyon ve Fiyatlandırma:

Ücretsiz kullanım – Bu uygulama, reklam içermemesi, ücretsiz olması ve hiçbir gizli maliyetinin olmamasıyla öne çıkıyor.

Öne Çıkan Özellikleri:

:white_check_mark: %100 ücretsiz – Çoğu uygulama gibi ücret duvarları veya limitlerle sizi bunaltmaz, Clever Cleaner’da böyle bir şey yok.
:white_check_mark: Yıldırım hızında tarama – Binlerce fotoğraftan oluşan galerimi yalnızca üç dakika içinde analiz etti.
:white_check_mark: Yapay Zeka Sıralaması – Kopyaları, bulanık çekimleri buldu ve fotoğraf karmaşamı çok fazla emek harcamadan temizledi.
:white_check_mark: Sonuç odaklı – Kütüphanemden inanılmaz bir şekilde 32GB alan boşaltarak onu düzenli hale getirdi.

Eksiklikler:

:x: E-posta veya kişi temizleme özelliği yok – Diğer uygulamalar e-posta ya da kişi kopyalarını ele alabiliyorken, bu uygulama yalnızca görsel dosyalara odaklanıyor.
:x: Yapay Zeka sıralama kusurları – Bazen ‘en iyi’ fotoğrafları yanlış seçtiği için manuel denetim gerekebiliyor.

Karar: :star: 4.9/5

Bir ücretsiz uygulama için olağanüstü performansıyla Clever Cleaner, basit ve ücretsiz bir seçenek arayan kullanıcılar için kolayca en iyi iPhone temizleme uygulaması unvanına sahip oluyor.

Ek Bilgiler:

İkinci Sırada: Cleaner Kit

Ücretsiz Versiyon Özellikleri:

1. Temel dosya temizleme mevcut, ancak temizleme öncesinde reklam izlemek gerekiyor.
  2. Kişi ve takvim yönetimi özellikleri.

Ücretli Versiyon ve Fiyatlandırma:

• Reklamsız deneyim ve sınırsız temizlik.
  • Ekstralar: Video sıkıştırma, internet hız testi ve dosya gizleme.
  • Diğer avantajlar: Widget’lar, cihaz/web güvenliği, şarj animasyonları.
  • Fiyatlandırma: $5.99 (haftalık), $29.99 (yıllık).

Avantajlar:

:heavy_check_mark: Premium özellikleri keşfetmek için 7 günlük deneme süresi içerir.
:heavy_check_mark: Fotoğraf/video düzenleme ile temizliği kolaylaştırır.
:heavy_check_mark: Cihazlar arasında koruma sağlar (Wi-Fi ve web tarayıcı güvenliği dahil).
:heavy_check_mark: Kullanımı kolay ve sezgisel bir arayüz sunar.

Dezavantajlar:

:heavy_multiplication_x: Ücretsiz versiyonda reklamlar rahatsız edici olabilir.

Karar: :star: 4.6/5

Cleaner Kit, ücretsiz deneme versiyonuyla bile birinci sınıf bir deneyim sunar. Bonus araçlarla dolup taşan bu uygulama, temel temizlikten daha fazlasını isteyen kullanıcılar için güçlü bir seçenek.

Üçüncü Sırada: Cleanup App - Telefon Depolama Temizleyici

1. Aynı anda en fazla 15 fotoğraf veya video temizleyin.
  2. Gizli Alan özelliği (reklam destekli).
  3. Kişi Yöneticisi ve E-posta Temizleyici işlevine temel erişim.

Ücretli Versiyon Özellikleri ve Fiyatlandırma:

• Tüm özelliklere tam erişim, sınırsız kullanım ve premium özellikler (video sıkıştırma, gizli depolama ve daha fazlası).
  • Fiyatlandırma: $6.99/hafta veya $39.99 ömür boyu satın alım.

Olumlu Yönler:

:heavy_check_mark: Çoğu özelliği ücret ödemeden veya deneme sürümüne gerek duymadan deneyebilirsiniz.
:heavy_check_mark: Temizlikten dosya şifrelemeye kadar geniş bir araç yelpazesi sunar.

Olumsuz Yönler:

:heavy_multiplication_x: Bazen ‘benzer’ fotoğrafları yanlış algılar.
:heavy_multiplication_x: Haftalık abonelik, rakip uygulamalardan daha pahalıdır.

Karar: :star: 4.0/5

Bu uygulama, uygun fiyatlı ömür boyu satın alma seçeneği ve kapsamlı özellikleriyle öne çıkar. Ancak yanlış etiketlemeler ve nispeten yüksek haftalık ücret gibi küçük rahatsızlıklar çekiciliğini azaltır.

Övgüye Değer: Cleaner Guru

• Ücretli versiyona yükseltilmeden maalesef hiçbir özellik kullanılamaz.

Ücretli Versiyon Özellikleri ve Fiyatlandırma:

• Eşi benzeri olmayan ‘kaydırarak temizleme’ özelliği, fotoğraf/video akıllı temizliği, video sıkıştırma ve kişi yönetimi içerir.
  • Ücretli katmanlar:
    • $7.99/hafta Pro Versiyonu.
    • $6.99/hafta Lite Versiyonu.

Avantajlar:

:heavy_check_mark: Şık ve modern bir kullanıcı arayüzü sunar.
:heavy_check_mark: Diğer uygulamalarda yaygın olmayan e-posta temizleme sunar.
:heavy_check_mark: Hızlı tarama süreci.

Dezavantajlar:

:heavy_multiplication_x: Yeteneklerini denemek için deneme sürümü veya ücretsiz bir seçenek yok.
:heavy_multiplication_x: Ödeme planları esnek değildir, yalnızca haftalık faturalandırma mevcuttur.

Karar: :star: 4.0/5

Cleaner Guru, şık tasarımı ve e-posta temizleme gibi benzersiz araçlar sunar, ancak sınırlı abonelik seçenekleri ve ücretsiz özelliklerin olmaması maliyet odaklı çözümler arayan kullanıcıları caydırabilir.

Son Düşünceler

Bir iPhone temizleme uygulaması seçerken, Clever Cleaner şüphesiz ücretsiz ve hiçbir kısıtlama olmadan sunduğu yaklaşımıyla standartları belirler. Ancak, güvenlik özellikleri veya gelişmiş dosya yönetimi gibi ek işlevsellikleri önemseyen kullanıcılar için, Cleaner Kit ve Cleanup App güçlü alternatifler sunar.

Daha fazla öneri için şu kaynaklara göz atın:

1. YouTube’da Ücretsiz Clever Cleaner Uygulaması
  2. Macgasm - iOS Temizleyici İncelemeleri
  3. Reddit - Ücretsiz iPhone Temizleme Uygulamaları
2 Likes

Dürüst olmak gerekirse, çoğu iPhone temizleme uygulaması biraz dolandırıcılık gibi—ya reklamlarla dolu ya da gizli abonelik ücretleri içeriyor. Buna rağmen, Akıllı Temizleyici gerçekten bir gizli hazine gibi görünüyor. Ücretsiz (gerçekten ÜCRETSİZ) ve tekrarlayan fotoğrafları, büyük videoları ve depolamanızı tıkayan rastgele çöp dosyaları silmede harika bir iş çıkarıyor. @mikeappsreviewer bunun için kefil olmuştu ve ben de denedikten sonra yaklaşık 20 GB yer açmayı başardım… abonelik yok, rahatsız edici pop-up’lar yok. Bu günlerde pek görülmeyen bir şey.

Ama burada farklı düşünüyorum: Akıllı Temizleyici’yi mükemmel olarak adlandırmazdım. Yapay zekası hata yapabilir—silinmesini önerdiği bazı “bulanık” fotoğraflara baktım ve birkaç tanesi aslında oldukça iyiydi. Bu yüzden burada biraz dikkatli olmak gerekiyor, bu biraz sinir bozucu ama idare edilebilir. Ancak ücretsiz bir uygulama için mi? Zor yenilir.

Biraz para harcamaya razıysanız, Temizleme Kit’i de fena değil (bunu da @mikeappsreviewer bahsetmiş). Ama abonelik ağırlıklı ve deneme süresi bitince cebinizi zorlayabilir. Kişisel olarak telefonumu temizlemek için haftada 5,99 $ harcamayı haklı bulamıyorum.

Şık tasarıma değer veriyorsanız ve ödeme yapmaya razıysanız, Temizleme Guru başka bir seçenek, ama dürüst olalım: sadece özellikleri test etmek için ödeme yapmaya zorlanmak artık demode geliyor. Ekstra şeyler gibi e-posta temizleme için çaresiz değilseniz, Akıllı Temizleyici’ye bağlı kalın.

Dürüst olmak gerekirse, en etkili iPhone temizleme uygulamasını bulmak tam bir sirke dönüşüyor—kutsal kâse olduğunu iddia eden ama sonunda sizi reklamlara veya kilitli özelliklere boğan pek çok uygulama var. Birkaçını denedim ve @mikeappsreviewer ve @cazadordeestrellas’ın Akıllı Temizleyici (Clever Cleaner) ile doğru notalara bastığını düşünsem de karışık hislerim var.

Akıllı Temizleyici tam olarak vaat ettiği şeyi yapıyor. Bugünlerde bir unicorn bulmuş gibi hissettiren tamamen ücretsiz bir uygulama (evet gerçekten), ve çift dosyalar veya devasa video dosyaları gibi şeyler için bir depolama kurtarıcısı. Umutsuzluktan (telefonum depolama için çığlık atıyordu) denedim ve tek oturuşta yaklaşık 15GB çöpü temizledim, hem de bir kuruş ödemeden. Büyük bir başarı.

AMA—ve burada biraz farklı düşünüyorum—mükemmel olmasını beklemeyin. En iyi kopyaları seçen yapay zekası biraz, nasıl desek, “tuhaf”. En iyi selfielerimden bazılarını silmek istedi… kabalık. Bulanık ama duygusal fotoğraflarını saklayan biriyseniz (suçlu), muhtemelen önerileri çift kontrol etmeniz gerekecek. Biraz sinir bozucu ama yine de ücretsiz bir uygulama için buna değer.

Alternatiflere gelince, @mikeappsreviewer Temizleyici Kiti (Cleaner Kit) önerdi. Videos sıkıştırma ve internet güvenliği gibi daha fazla özelliği var ama o aboneliği görmezden gelmeyelim. Haftada 5,99 $ mı?? Yerine bir spor salonu üyeliği alıp oturup ağlamayı tercih ederim. Cleaner Guru’nun şık tasarımı? Tamam. Ama kullanıcıları peşin ödeme yapmaya zorlaması—hayır, pek güvenilir hissettirmiyor.

Benim için eğer sadece çöp temizleyip başka bir aboneliğe bağlanmak istemiyorsanız Akıllı Temizleyici bir numara. Kusursuz değil ama ben de kusursuz değilim ve en azından cüzdanıma saldırmadan işini yapıyor. Ama kusursuz bir mükemmellik arıyorsanız, bol şans—bu noktada bir harici sabit disk almanız daha mantıklı olabilir.