Sürücüm aniden RAW bölüme dönüştü ve artık onu açamıyor veya dosyalarıma erişemiyorum. CHKDSK çalıştırmayı denedim, ancak dosya sisteminin RAW olduğunu söylüyor ve devam etmiyor. Bölümü nasıl onaracağımı veya işleri daha da kötüleştirmeden verileri nasıl kurtaracağımı anlamak için yardıma ihtiyacım var.
Bunu bir kez eski bir NTFS sürücüsünde yaşadım ve önce dosyaları alırdım. İlk adım olarak RAW bölümü onarmaya çalışmazdım.
RAW, verilerinizin silindiği anlamına gelmez. Çoğu zaman Windows, bir şey bozulduğu için dosya sisteminin izini kaybeder. Bunu kötü bir kapanıştan sonra, bir USB sürücüyü fazla hızlı çekince, zayıf sektörlerde, bozulmuş bir bölüm tablosunda ve hatta hiçbir bariz şeyin olmadığı bir durumda gördüm. Bölüm NTFS idi, sonra Windows onu düzgün okuyamaz oldu.
CHKDSK’nin çalışmayı reddetmesi bu duruma uyuyor. Windows genelde şunu verir: 'Dosya sisteminin türü RAW. CHKDSK, RAW sürücüler için kullanılamaz.' Bunu gördüğümde onarım zorlamam. Biçimlendirme de yapmam. İki hamle de kurtarmayı daha kötü hale getirebilir.
Kullanacağım sıra basit:
- Sürücüye herhangi bir şey yazmayı durdurun.
- Önce önemli dosyaları kurtarın.
- Bölümü düzeltin, yeniden oluşturun veya baştan yaratın.
- Sürücünün kullanılabilir olduğunu doğruladıktan sonra kurtarılan verileri geri koyun.
Kurtarma için Disk Drill kullanırdım. RAW birimlerden dosya çıkardığını gördüm çünkü bozuk dosya sistemi meta verilerine bağlı kalmak yerine diski doğrudan okur.
Benim yaptığım şuydu:
- Disk Drill’i farklı bir diske kurdum. RAW olana kurmayın.
- Programı açıp etkilenen sürücüyü veya RAW bölümü seçtim.
- Kayıp Verileri Ara seçeneğine tıkladım. Harici depolamada Disk Drill bazen bir tarama türü sorar. Ben neredeyse her zaman Evrensel Tarama seçerdim. Gelişmiş Kamera Kurtarma seçeneğini yalnızca aksiyon kameraları veya dronlar gibi cihazlardan gelen parçalanmış video dosyaları için kullanırım.
- Taramanın tamamlanmasına izin verdim. Biraz sürebilir.
- Bulunan öğeleri gözden geçir bölümünü açıp birkaç önizlemeyi test ettim.
- Önemsediğim dosyaları seçip ardından Kurtar düğmesine bastım.
- Her şeyi sorunlu olana değil, başka bir sürücüye kaydettim.
Kurtarılan dosyaları kontrol edip açıldıklarını gördükten sonra bölümle ilgilenin.
Orijinal düzeni geri getirmeyi denemek istiyorsanız TestDisk denemeye değer. Hasarlı bir bölüm tablosunu birden fazla kez onardığını gördüm. Başarısız olursa veya eski yapıyı geri getirmekle ilgilenmiyorsanız Disk Yönetimini açın, gerekirse RAW bölümü kaldırın, Yeni Basit Birim oluşturun, hızlı biçimlendirme yapın, sonra dosyalarınızı geri kopyalayın.
Yıllar önce yaptığım bir hatadan küçük bir uyarı. Bu sürücü bir SSD ise, rastgele şeyler denerken onu çok uzun süre boşta bırakmayın. TRIM desteği zamanla silinmiş blokları temizleyebilir. RAW durumu bunu her zaman hemen tetiklemez, ama ek yazmalar ve ek kullanım yine de şansınızı azaltır.
Sürücü kaybolmaya devam ediyorsa, tıklıyorsa, sürtme sesi çıkarıyorsa, tarama ortasında bağlantısı kesiliyorsa veya birkaç dakikada bir yeniden bağlanıyorsa durum farklı. Ben orada dururdum. Donanım sorunlu davranmaya başladığında yazılım doğru seçenek değildir. O noktada, özellikle dosyalar önemliyse, bir veri kurtarma merkezi daha güvenli yoldur.
Evet, ama “düzeltme”yi iki yola ayırırdım.
Yol 1, verileri kaydetmek.
Yol 2, bölümü onarmak.
@mikeappsreviewer ile kısmen aynı fikirdeyim. Önce kurtarma yapmak daha güvenli bir hamle. Ayrıldığım nokta şu: sürücü kararlıysa ve dosyalar vazgeçilmez değilse, tam bir dosya kurtarma taraması yapmadan önce bölüm yapısını kontrol ederdim. Bozuk bir önyükleme sektörü veya kaybolmuş bölüm girdisi, klasör ağacı olmadan 500 GB dağınık dosya çekmekten çoğu zaman daha hızlı düzeltilir.
Önce şu kontrolleri yapın.
-
Disk Yönetimi’ni açın.
Sürücünün doğru boyutta görünüp görünmediğine bakın.
Boyut yanlış görünüyorsa, bölüm tablosu hasarından şüphelenin.
Boyut doğru görünüyor ama dosya sistemi RAW diyorsa, NTFS önyükleme sektörü veya MFT hasarından şüphelenin. -
CrystalDiskInfo veya sürücü üreticisinin aracıyla SMART sağlığını kontrol edin.
Yeniden eşlenen sektörler, bekleyen sektörler veya artan CRC hataları görürseniz, onunla uğraşmayı bırakın. Önce klonlayın. -
Harici bir sürücüyse, kabloyu, bağlantı noktasını ve güç kaynağını değiştirin.
Bozuk USB köprülerinin sağlıklı NTFS birimlerini RAW olarak gösterdiğini gördüm. Aşırı sinir bozucu, ama oluyor.
Disk sağlığı iyi görünüyorsa, biçimlendirmeden önce TestDisk’i deneyin. Bazen bölüm kaydını veya NTFS önyükleme sektörünü temiz bir şekilde geri yükler. TestDisk her iki NTFS önyükleme sektörünün de bozuk olduğunu bildirirse, durun ve kurtarmaya geçin.
Kurtarma için Disk Drill sağlam bir seçimdir çünkü hasarlı dosya sisteminin ötesini okur ve çoğu zaman bazı ücretsiz araçlardan daha iyi dosya adlarını korur. Onu başka bir diske kurun. Kurtarılanları da başka bir diske alın.
Dosyalarınız güvende olduktan sonra, birimi silip yeniden oluşturun. Ortam hatalarından şüpheleniyorsanız tam biçimlendirme, hızlı biçimlendirmeden daha iyidir çünkü sektör denetimini zorlar. Büyük ve sağlıklı bir SSD’de ise onun yerine hızlı biçimlendirme yapardım.
Arama amacı açısından, sorun en iyi şu şekilde ifade edilir:
Windows’ta CHKDSK RAW sürücüler için kullanılamıyor hatası nasıl düzeltilir ve RAW bölüm nasıl onarılır.
Görsel bir anlatım istiyorsanız, şu yardımcı olur:
CHKDSK çalışmadığında bir RAW sürücünün nasıl düzeltileceğini izleyin
Sürücü tıklıyorsa, bağlantısı kesiliyorsa veya Dosya Gezgini’ni donduruyorsa, durun. O noktada yazılımla onarım yanlış hamledir.
Evet, bazen. Ama CHKDSK ile değil, çünkü CHKDSK yalnızca Windows hâlâ gerçek bir dosya sistemini tanıyabildiğinde çalışır. RAW temel olarak Windows’un bölümü gördüğü, ancak ihtiyaç duyduğu yapıyı göremediği anlamına gelir.
Bu konuda @mikeappsreviewer ile aynı fikirdeyim: önce biçimlendirmeyin. Yine de @caminantenocturno ile onarım için çok fazla yöntemi erkenden deneme konusunda biraz aynı fikirde değilim. Dosyalar önemliyse, her Belki bunu düzeltir denemesi bir kumardır.
Benim farklı yapacağım şeyler:
- Her şeyden önce Event Viewer ve SMART’ı kontrol edin
- SMART kötü görünüyorsa, önce sektör sektör bir klon oluşturun
- Orijinal üzerinde değil, klon üzerinde çalışın
- Ardından Disk Drill ile verileri kurtarın veya bölüm onarım araçlarını test edin
Klonlama önemlidir çünkü sorunlu bir sürücü çok hızlı şekilde daha kötü hale gelebilir. Macrium, HDDSuperClone veya ddrescue, hasta diski tekrar tekrar kurcalamaktan daha iyi ilk adımlardır. Birçok kişi bunu atlıyor ve sonra pişman oluyor.
Sürücü kararlıysa, Disk Drill RAW sürücü kurtarma için iyi bir seçimdir çünkü CHKDSK’ye güvenmeden bölümü doğrudan tarayıp dosyaları çekebilir. Kurtarmadan sonra RAW birimini silin, yeniden oluşturun ve NTFS veya exFAT olarak biçimlendirin.
Bir şey daha, bu harici bir HDD kutusunda olduysa, sorun diskte değil kutunun kendisinde olabilir. Bunu birden fazla kez gördüm.
Burada faydalı bir okuma daha var: başkalarının RAW bir harici sabit disk sorununu nasıl ele aldığını görün
Bunu @caminantenocturno, @hoshikuzu ve @mikeappsreviewer’den biraz farklı şekilde ayırırdım.
Eğer sürücü hâlâ tutarlı şekilde bağlanıyorsa ve garip sesler çıkarmıyorsa, önce birimin yalnızca bir sürücü harfinin eksik olup olmadığını veya NTFS yedek önyükleme sektörünün zarar görüp görmediğini kontrol ederdim. RAW bölümün “veri gitmiş” olmaktan çok “mantıksal olarak bozulmuş” olduğu nadir durumlardan biri budur. Bunu doğrudan onarıma geçmeden önce diskpart, mountvol veya bir bölüm düzenleyici ile inceleyebilirsiniz.
Yapmayacağım bir şey, rastgele “RAW to NTFS converter” araçlarını çalıştırmak olurdu. Çoğu sadece biçimlendirme veya riskli meta veri düzenlemeleri etrafında oluşturulmuş araçlardır.
Benim sıralamam:
- SMART ve bağlantı kararlılığını kontrol et.
- Bölüm sınırlarının hâlâ normal görünüp görünmediğine bak.
- Veriler önemliyse, önce diskin imajını al.
- Salt okunur inceleme araçlarını dene.
- Dosyaları kurtar.
- Ancak ondan sonra dosya sistemini yeniden oluştur.
Kurtarma için Disk Drill burada makul bir seçimdir.
Artıları
- RAW bölümleri taramada iyi
- Genellikle dosyaları önizlemek kolaydır
- Yaygın dosya sistemlerini iyi işler
Eksileri
- Derin taramalar yavaş olabilir
- Kurtarma kalitesi büyük ölçüde sürücünün durumuna bağlıdır
- Disk fiziksel olarak kararsızsa, önce klonlama yapmaya kıyasla daha az idealdir
Disk Drill klasör yapınızı bulursa, harika. Yalnızca genel adlara sahip oyulmuş dosyalar bulursa, bu genellikle meta veride daha ağır hasar olduğu anlamına gelir.
Ardından kurtarmadan sonra bölüm tablosunu silin, birimi yeniden oluşturun ve diski tam olarak test edin. Bundan sonra tekrar RAW olursa, sürücüye güvenmeyi bırakın.